Puinruimers afscheidsmusical

Puinruimers

Puinruimers

Puinruimers is een doldwaze eindmusical vol grappige typetjes, een humoristische verhaallijn en geweldige muziek! In deze vrolijke comedy, met een knipoog naar de mensheid wordt op luchtige wijze de aarde van de ondergang gered!

Op een ochtend kijkt het Mannetje op de maan door zijn telescoop naar de aarde en schrikt zich werkelijk een ongeluk! ‘Moeder Natuur’ ligt te slapen in haar eigen vuilnis, ‘Vadertje Tijd’ rent overspannen in het rond, op zijn hielen gezeten door zijn wanhopige assistent ‘Stopwatch’ die de pauzeknop maar niet kan vinden! Wat is er toch aan de hand!?

 

Al turend door zijn telescoop ontdekt het Mannetje dat er ineens vier ‘monstertjes’ bij moeder natuur logeren, die de boel vervuilen en tussendoor steeds energydrink in de thee, van de normaal zo kalme Vadertje Tijd, stoppen…

 

Hij slaat groot alarm, want straks vergaat de wereld! Hij roept de hulp in van Klaas Vaak en Koos Nooit en met zijn drieën, brengen zij Moeder Natuur en Vadertje Tijd naar de SPA van ‘Hare Klysma’, (die in werkelijk gewoon Henk heet en loodgieter is…). Met behulp van zijn team van bedienden en schoonheidsconsulenten, moet hij hen rustig krijgen en op zien te lappen, maar ja, hoe doe je rustgevende yoga-oefeningen met een ‘hyperdepieper stuiterbal’ die vol energydrink zit?

Waarvan Acte

Bij Waarvan Acte Theaterproducties ben je aan het juiste adres voor spetterende eindmusicals, kerstmusicals en sketches! Alle musicals en mini musicals hebben originele swingende muziek, vlotte dialogen, leuke typetjes en natuurlijk veel humor. 


De scripts van Waarvan Acte geven handvatten en duidelijke kaders om de eigen inbreng in een musical vorm te geven, waarmee iedere musical echt van de klas zelf wordt! Al bijna 10 jaar is Waarvan Acte een begrip in Nederland, België en ver daarbuiten. Neem eens een kijkje bij het rijk gevarieerde aanbod, download een van de leesversies en zing vast mee met de handige meezingvideo’s!