VRIJ!

Vrij!De grootste boef van de eeuw – Volleder – is gezien. Vlak bij de school. Iedereen tweet, appt en facebookt erover. Maar wie is deze crimineel eigenlijk? Niemand heeft Volleder ooit van dichtbij gezien. Is het een man of is het een vrouw? En tot overmaat van ramp is ook Robina Hoed gesignaleerd. Zij is voor sommigen een bandiet, voor anderen een superheld. Want Robina jat alleen spullen die niet meer gebruikt worden, en geeft ze dan aan mensen die er wel wat aan hebben.

Groep 8 trekt zich er allemaal niet te veel van aan. Zij gaan gewoon de afscheidsmusical opvoeren. Maar waar blijft juf Tooske? Zij is veel en veel te laat.