Komkommer komedie

KomkommerkomedieDe Komkommer-Komedie begint chaotisch: de computer van juf Merel begint te roken en ontploft. Gelukkig blijft meester Koen onder alle omstandigheden een superblij ei. Hij komt met een kinderwagen vol komkommers op school. Die heeft hij allemaal zelf gekweekt in zijn groentetuintje. De groep 8-ers weten niet zo goed wat ze daarmee aan moeten.

De tante van Babette, madame KiepKurrie, heeft wel een goed idee. Ze maakt een overheerlijke komkommer-shake. Iedereen wil graag van de shake proeven. Maar de shake heeft ook rare bijwerkingen. Je krijgt er een groene kleur van, jeuk over je hele lijf en je wordt er ontzettend eerlijk van. En dat laatste is niet alleen maar handig…