(Kerstmis vier je) SAMEN

Kerstmis vier je samenOver een paar weken is het Kerstmis. Het hele huis is mooi versierd. Lotte en Stijn vinden een muziekdoosje op zolder. Ze zijn heel benieuwd naar het muziekje dat erin zit. Maar het doosje mag pas open met Kerstmis. Wat duurt dat wachten lang... Als het eindelijk Kerst is, doet het doosje het niet... Okan, een handige techneut, kijkt ernaar. En ook Ans Jakkermans, de artieste van het land, probeert het doosje te maken. Maar het lukt niemand. Weet opa misschien wél een oplossing?