De Groene Bosroos

De Groene Bosroos

De groene bosroosGroep 8 gaat op kamp. Vooral meester Zwammerstein heeft er erg veel zin in. Want ze gaan kamperen op de camping waar hij vroeger als klein jongetje al kwam. En daar zal hij z’n leerlingen het mooie bosrijke gebied laten zien en met een beetje geluk de zeldzame Groene Bosroos! Evert, die veel verstand van de natuur heeft, gelooft niet dat het plantje bestaat.

 

Maar na lang zoeken wordt het bloempje toch gevonden… tenminste, Zwammerstein zegt dat het de Groene Bosroos is. En hij zegt ook dat je er gewoon van kunt eten. Maar of dat nou zo verstandig is?

MeerMusical

MeerMusical is een jong bedrijf dat sinds 1995 musicals maakt. Behalve afscheidsmusicals, zijn er ook kerstmusicals, een middenbouw- en een onderbouwmusical. Daarnaast werkt MeerMusical steeds vaker in opdracht van bedrijven en/of instellingen. In de loop der jaren hebben steeds meer basisscholen voor een 'meermusical' gekozen. En dat is ook niet gek, want MeerMusical maakt eigentijdse musicals die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Het taalgebruik is alledaags en eenvoudig (maar ook weer niet té populair), de liedjes zijn swingend en goed in te studeren (maar hebben wel inhoud, en zijn ook wel eens gevoelig), en het verhaal is spannend en zowel voor grote als kleine groepen goed op te voeren.