De Goede Tijd

In De goede tijd komen de kinderen, met een tijdmachine, op een reunie in 2030 terecht. Wat begint als een leuk avontuur eindigt al snel in een saaie bijeenkomst. Terug naar de klas dan maar weer, maar dan blijkt dat de tijdmachine het niet meer doet…. Zitten ze dan voorgoed in de toekomst? Gelukkig komen ze erachter dat de tijdmachine door middel van herinneringen weer gaat werken!

De goede tijdDeze musical begint en eindigt met een filmpje vanuit de klas en bestaat verder uit een raamwerk van scènes. Een groot deel van de musical maken de kinderen immers zelf met hun herinneringen. Hiervoor zijn uitgebreide beschrijvingen en werkbladen ontwikkeld, zodat u dat zelf met de kinderen kan doen.

Kunst en School

Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Naast theaterlessen, biedt Kunstenschool ook afscheidsmusicals voor de basisschool.