Alle afscheidsmusicals 2021 op één plaats!

Afscheidsmusicals en kerstmusicalsAfscheidsmusicals van alle belangrijke producenten

Musical op School helpt leerkrachten bij het vinden van een afscheidsmusical groep 8, al sinds 2002! Zoek je een nieuwe eindmusical voor 2021 of misschien een klassieker? Keus uit ruim 160 afscheidsmusicals! Alle belangrijke producenten van afscheidsmusicals zijn vertegenwoordigd. Via het menu kun je eenvoudig filteren op het aantal spelers, speelduur en producent. Steeds meer afscheidsmusicals hebben een trailer die je een indruk geven van de inhoud van de musical. Ook leuk om met je klas te bekijken!

Heb je een keuze gemaakt, dan ga je met één klik naar de website van de producent waar je de afscheidsmusical eenvoudig kunt bestellen. Steeds meer producenten bieden hun musicalpakket ook digitaal aan.

Afscheidsfilm en afscheidstoneel
Wil je liever wat minder stress op de afscheidsavond zelf of wil je gewoon eens wat anders, dan zou je ook kunnen kiezen voor een eindfilm. Heb je een groep die wat minder heeft met zang en dans, dan kun je ook afscheidstoneel overwegen.

Over Musical op School
De eerste versie van Musical op School verscheen al in 2002. De nieuwste versie werd gelanceerd in januari 2020. Musical op School maakt deel uit van POLS Netwerk, een verzameling websites, webtools en nieuwsbrieven voor het basisonderwijs. Alle sites zijn gekoppeld aan EducationAd, het online advertentienetwerk voor het basisonderwijs.

Contact
Wil je als producent ook je schoolmusicals aanbieden via Musical op School of wil je adverteren via EducationAd, neem dan contact met ons op.