Tussentijd

TussentijdIn de musical Tussentijd belandt groep 8 door een enorme storm in een mysterieus land. Ze weten niet hoe ze daar komen, ze weten niet waar ze zijn en ze weten al helemaal niet hoe ze daar weg komen. Het is echter belangrijk dat ze een uitweg zoeken want de musical moet bijna opgevoerd worden. Tot overmaat van ramp blijken hun herinneringen ook nog gestolen. Ze besluiten op onderzoek te gaan en komen erachter hoe de vork precies in de steel zit.

Tussentijd is de vierde musical van Kunstenschool. Ook in deze musical hebben de kinderen een groot aandeel. Aan de hand van handzame opdrachten kunnen de kinderen met behulp van de leerkracht hun originele musical maken.

Kunst en School

Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Naast theaterlessen, biedt Kunstenschool ook afscheidsmusicals voor de basisschool.