Sterrenstorm

SterrenstormGroep 8 staat klaar om het afscheidsfeest te gaan vieren. Jeanet en Manet gaan een lied van Ruftin Bieper zingen, Siebert kent een fantastische truc met een bal, Rodney zal als illusionist iets laten verdwijnen en Tara heeft een prachtig gedicht geschreven voor de afscheidsavond.

Maar als ze willen beginnen met de optredens, krijgt meester Louis een nieuwsberichtje via zijn telefoon. Er is een extra nieuwsuitzending op televisie. Daar wordt bekend gemaakt dat er een sterrenstorm zal zijn ...

Deze eindmusical bestaat uit een lange én korte versie. De korte versie duurt circa 45 minuten en kan gespeeld worden door 9 t/m 15 spelers. De lange versie duurt zo'n 70 minuten en is ideaal voor 17 t/m 50 spelers. De lange versie bevat veel ideeën voor filmpjes, niet per se noodzakelijk, maar maken de opvoering nóg leuker.