Naar Broadway

Naar BroadwayOpa Dik heeft kaartjes gewonnen voor de Broadway-musical The Cows. Daar gaat hij liever heen dan voor de 130ste keer naar een afscheidsmusical. Zijn collega-oudjes Milou, Tom en Kora gaan met hem mee. Groep 8 is ondertussen erg zenuwachtig voor de afscheidsmusical. En dat wordt nog erger als ze ontdekken dat een van de hoofdrolspelers, Francien, er niet is.

Naar Broadway zit vol vrolijke, gekke typetjes en rare scènes, echte groep 8-onderwerpen en swingende liedjes. Het is ‘gewoon een KOE-goeie musical!’