Meneer X

Het is ons doel om de school zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Voor Meneer X ontvangt de klas van ons een 'scenario-op-maat'.
De leerlingen vullen eerst een vragenlijst in. Een paar dagen later ontvang je een scenario van ons waarin de klas zichzelf speelt. De personages dragen dus ook de namen van de leerlingen. Het verhaal speelt zich voornamelijk online af. De beelden moeten daarom met een laptop worden gedraaid.

Nog 1 week en dan is het zomervakantie. Wat een jaar was het, met al die corona-ellende...

Groep 8 is er dan ook helemaal klaar mee.

Tijd om door te gaan!

En... uit het oog is uit het hart.

Toch?

Maar dan gebeurt er iets onverwachts.

Ze worden allemaal gehackt door Meneer X!

'Is dit nou de beroemde groep 8 ?

Wat zijn jullie een stelletje apen zeg!

Dus jullie denken dat jullie al klaar zijn met groep 8?

Daar komt niks van in. Niet zolang ik leef. '

Een mockumentary-musical over afscheid en verbondenheid.

Onzeschoolfilm.nl

Wij zijn Sjoerd Vrins, Bart Koopman, Farid Benkmil en Floor Leene. Een regisseur, een filmmaker een muzikant en een schrijfster.
Ons doel? Een zo luid mogelijk applaus voor de kinderen van groep 8 door heel Nederland!

Wij komen met 2 professionele cameramensen de musical bij jullie filmen. De leerlingen worden gezenderd zodat ook het geluid goed op film komt. En dat allemaal op een veilige 1,5 meter afstand.

Thuis monteren we de beelden tot een mooie film zodat opa's, oma's, vaders, moeders, broertjes en zusjes ook kunnen genieten van jullie eigen groep 8-musical.