Kindersoep

Er gebeuren vreemde dingen op de nieuwe school van Romy en Sam. Er verdwijnen kinderen en er is ook iets goed mis met de leerkracht...

Als ook Romy verdwijnt besluit Sam met zijn schoolvrienden en de bn’ers Giel de Winter (StukTv) en Dennis Weening (expeditie Robinson) op onderzoek te gaan.

Kindersoep is een film vol humor, spanning en herkenning. Het script spreekt de leerlingen aan en is van deze tijd.
Onderwerpen als griezelen, verliefdheid, vriendschap, vloggen en afscheid nemen van de basisschool komen aan bod.
Daarbij is het met 12 liedjes en dansjes een echte musicalfilm met een lengte van ongeveer 50 min tot 1uur.

En als klap op de vuurpijl spelen Giel de Winter (stuktv) en Dennis Weening (Expeditie Robinson) een rolletje in de film.  Hoe stoer is dat?!

Schoollywood

Schoollywood biedt de meest originele afscheidsfilms voor basisscholen. Schoollywood maakt samen met de klas een afscheidsfilm die vertoond kan worden op het afscheid van groep 8. Een mooie herinnering aan detijd op de basisschool.