Gladde Praatjes

Gladde praatjesDirecteur Van Bommelen zit met zijn handen in het haar. Zijn assistent, Klepelaer, vertelt hem dat er voor het komende schooljaar bijna nog geen nieuwe kinderen zijn ingeschreven. Als dat zo doorgaat, moeten er leerkrachten verdwijnen! De directeur schrijft een wedstrijd uit om een reclamecampagne te bedenken. Daar komt een echt reclamebureau op af die de school willen veranderen in één grote reclamezuil. Maar groep 8 gaat zelf ook aan de slag. Wie kan de jury overtuigen?