Feest

FeestDe kinderen van groep 8 gaan een feest organiseren. Maar wat voor feest moet het worden. Sommige kinderen willen griezelen, anderen dansen en sporten. Daar komt ruzie van. Gelukkig verzinnen ze toch een oplossing!

De thema’s voor de feesten zijn opgehangen aan herinneringen aan de basisschool: spannende gebeurtenissen, sportdagen, klassenfeesten, carnaval, de Efteling. Er is veel ruimte voor eigen invulling, waardoor het weer echt een musical van de kinderen wordt.

Bestellen met of zonder 2 ondersteunende lessen.

Kunst en School

Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Naast theaterlessen, biedt Kunstenschool ook afscheidsmusicals voor de basisschool.