De Saaie School

De Saaike School

De saaie schoolIn De saaie school hebben de kinderen een gezamenlijke droom over de middelbare school. Het is echter geen gewone school, maar een leerfabriek, waar alle kinderen alleen maar willen werken. De kinderen gaan op onderzoek uit en kunnen de boel gelukkig op tijd ontmaskeren.

Deze musical kent eigen inbreng van de kinderen in de vorm van uitgespeelde herinneringen, teksten voor liedjes en dansen. Alles is helder en duidelijk uitgeschreven. Het is een uitgeschreven musical met op een aantal momenten ruimte voor en noodzakelijke inbreng door de kinderen.

Kunst en School

Kunstenschool is opgericht en wordt geleid door Brechje Janssen. Door haar jarenlange werkervaring bij ArtEZ, hogeschool voor de kunsten, heeft ze veel ervaring in het lesgeven in verschillende kunstdisciplines. Naast theaterlessen, biedt Kunstenschool ook afscheidsmusicals voor de basisschool.