De Finale

De finaleEr is een nieuw tv-programma: “School van het jaar!" Juf Debby heeft goed nieuws, want ze heeft de school (jullie school!) hiervoor opgegeven. En de kans is groot dat de school mee mag doen aan de TV-finale.

Er komt een jury om de school te keuren.En dan is het niet erg handig dat de Wifi er steeds mee ophoudt. En dat de gamers Gaby, Lieke en Joshua daar helemaal radeloos van worden! Dat er een muis (of is het zelfs een hele familie muizen?) wordt ontdekt in het schoolgebouw. Dat meester Kees Lood vreselijk treurig door het gebouw heen loopt. Dat de schoonmakers Rienie en Klienie door hun rug zijn gegaan. Dat de stofzuiger telkens kapot gaat en het gebouw juist alleen maar stoffiger maakt. Dat er zo’n rare, nare lucht hangt in de school. Dat Deacon een spoor van snoeppapiertjes achter zich laat. Dat de rappers Zuur, Zout & Bitter steeds van die flauwe grappen maken. En dat er af en toe hele rare figuren opduiken, zoals WIFI-man en de veel te hypervrolijke YOLO-expert.

Juist op het moment dat de jury er is, lijkt alles op school volledig in de soep te lopen...Maar juf Debby blijft positief. Zij doet er alles aan om de TV-finale te halen!

"Wij staan hier op het podium te stralen

Want deze show is onze grote finale!"

DE FINALE is een humoristische musical met heel veel leuke, grappige scènes en bijzondere situaties. De liedjes zijn zeer afwisselend en in de musical komen heel veel bijzondere typetjes voor.