Kouwe kerst

Kouwe KerstHet is Kerstmiddag en heel erg koud. Er ligt een dik pak sneeuw op de straat, en het vriest minstens twintig graden. Emma heeft net een sneeuwballengevecht met haar vriendinnen gehad, maar wil nu graag naar binnen toe. Ze heeft zelf een huissleutel, maar als ze die wil pakken, kan ze hem niet vinden.

Even later komt haar broertje Renzo thuis, maar ook hij heeft geen sleutel bij zich. Het kan nog wel uren duren voordat hun ouders thuiskomen, dus moeten ze tot die tijd op het stoepje blijven zitten.

Deze Kerstmusical kan worden opgevoerd door volwassen en/of door kinderen.