Droomkerst

DroomkerstLilly heeft één grote Kerstdroom: Kerstmis vieren met de hele familie. En haar droom lijkt uit te komen, want haar oom Hugo komt over uit Amerika! Maar als ze hem van het vliegveld afhalen, gaat het mis. Oma wordt omver gereden door een volle bagagekar. Ze valt op de grond en moet direct naar het ziekenhuis. De Kerstdroom van Lilly ligt daardoor ook aan diggelen. Maar dan bedenken oom Hugo en Lilly een plan. En lukt het toch nog om met de hele familie een fantastisch Kerstfeest te vieren.

Op te voeren door leerlingen en/of leerkrachten!