Surprise, Surprise!

Surprise Surprise

Surprise SurpriseDirectrice Marijke heeft een vervelende mededeling: er wordt dit jaar géén musical opgevoerd. De leerlingen van groep 8 zijn het daar niet mee eens, maar volgens de directrice kunnen ze niet goed genoeg acteren. En als ze gaan zingen is het al helemaal niet om aan te horen!

 

De docenten zullen zelf de afscheidsavond vullen. Meester Quinten bakt wat lekkers voor iedereen, en juffrouw Patty zal aan het eind van de avond een dansje gaan doen. Als dat geen gezellige avond wordt!

 

Maar de groep 8-ers worden er helemaal niet blij van. Het is toch hún afscheidsavond!

MeerMusical

MeerMusical is een jong bedrijf dat sinds 1995 musicals maakt. Behalve afscheidsmusicals, zijn er ook kerstmusicals, een middenbouw- en een onderbouwmusical. Daarnaast werkt MeerMusical steeds vaker in opdracht van bedrijven en/of instellingen. In de loop der jaren hebben steeds meer basisscholen voor een 'meermusical' gekozen. En dat is ook niet gek, want MeerMusical maakt eigentijdse musicals die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Het taalgebruik is alledaags en eenvoudig (maar ook weer niet té populair), de liedjes zijn swingend en goed in te studeren (maar hebben wel inhoud, en zijn ook wel eens gevoelig), en het verhaal is spannend en zowel voor grote als kleine groepen goed op te voeren.