Het Mysterie

Het mysterie

Groep 8 is een druk jaar: het voetbaltoernooi, de CITO toets en natuurlijk de eindmusical. Bij de repetities gaat van alles mis. Er verdwijnen steeds spullen! Wie probeert de musical te saboteren??

Het mysterie is een film vol humor, spanning en herkenning. Het script spreekt de leerlingen aan en is van deze tijd. Onderwerpen als vloggen, voetbal, verliefdheid, vriendschap en afscheid nemen van de basisschool komen aan bod.

Het Mysterie is het met 7 liedjes en dansjes een echte musicalfilm met een lengte van ongeveer 45 min tot 75 min.

Daarbij is het script “het mysterie” ook verkrijgbaar in toneelversie.

Schoollywood

Schoollywood biedt de meest originele afscheidsfilms voor basisscholen. Schoollywood maakt samen met de klas een afscheidsfilm die vertoond kan worden op het afscheid van groep 8. Een mooie herinnering aan detijd op de basisschool.