Afscheidsmusicals groep 8 en Kerstmusicals

Op zoek naar een leuke afscheidsmusical of afscheidsfilm voor groep 8 in 2022, een kerstmusical of een andere schoolmusical voor kinderen? Met Musical op School heb je die snel gevonden! Klik op een categorie van je keuze of zoek via het zoekvenster naar een specifieke eindmusical. Kijk en vergelijk!

Afscheidsmusicals van alle belangrijke producenten!

Welke schoolmusicals zijn er in 2022, welke musical voor groep 8 ga je kiezen? Musical op School helpt leerkrachten bij het vinden van afscheidsmusicals groep 8 en andere schoolmusicals. Zoek je een nieuwe eindmusical of een eindfilm voor 2022 of misschien een klassieker? Keus uit ongeveer 160 afscheidsmusicals, maar ook afscheidsfilms! Alle belangrijke producenten van afscheidsmusicals zijn vertegenwoordigd.  Via het menu kun je eenvoudig filteren op het aantal spelers, speelduur en producent.  Een musical voor groep 8 duurt zo tussen de 60 en 75 minuten. Kerstmusicals duren tussen de 20 en 60 minuten.

Steeds meer afscheidsmusicals en kerstmusicals hebben een trailer die je een indruk geven van de inhoud van de musical. Ook leuk om met je klas te bekijken!

 

Actueel

11 October 2021

Nieuwe Sinterklaasmusical

Een brief aan Sinterklaas is een nieuwe Sinterklaasmusical voor groep 1 t/m 8 van Benny Vreden.  Een brief aan Sinterklaas

2 September 2021

Lichtjes in het duister!

Lichtjes in het duister is de nieuwe kerstmusical van Rep & Roer. Een sfeervol kerstverhaal met nieuwe liedjes. Lichtjes in het duister.

23 August 2021

Nieuwe kerstmusical: Herders, sta op!

Herders, sta op!' is een met humor geschreven kerstmusical van Spotlight Musical Productions die je meeneemt in het eeuwenoude verhaal van het kindje in de kribbe.  Herders, sta op!