Junior redt de school

Rollen : 21

Junior redt de school

Het verhaal

Het einde van het schooljaar is bijna in zicht voor de leerlingen van basisschool de Korenbloem. Alle toetsen zijn gemaakt en de rapporten zijn geschreven. Iedereen verheugt zich op de laatste weken school, die voor groep 8 vaak in het teken staan van leuke dingen doen. Zoals je klaslokaal opruimen, afscheidsbriefjes schrijven en natuurlijk het lang verwachte weekendje logeren op school.

Maar dit jaar blijkt er iets vreemds aan de hand te zijn. Sommige leerlingen gedragen zich eigenaardig. Heel vreemd. En wat heeft dat nieuwe winkeltje in het dorp te maken met deze duistere gebeurtenissen? Als de hulp ingeroepen wordt van Junior worden de handen ineen geslagen om het laatste weekend van school toch vrolijk af te sluiten. Maar of dat lukt?

Extra's: Musical workshop van professionele acteurs.

De volledige opbrengst gaat naar Stichting Lach voor een Dag.

Stichting Lach voor een Dag