Licht uit, Spot aan!

Speelduur : 15 - 90 minuten

Licht uit, Spot aan!

Het verhaal

Licht uit, spot aan! NIEUW CONCEPT: Handboek voor docenten en leerlingen om zelf een revue te maken.

Korte inhoud: Wat is een revue? Heel simpel, dat is allemaal leuke stukjes achter elkaar. Zang, dans, sketches, goochelacts, drumsolo’s, stukjes blokfluit, acrobatiek, alles, maar dan ook alles kan in een revue. En alles duurt zo lang als het leuk is en niet langer. Heerlijk toch? Dit boekje helpt de leerlingen en de leraren om helemaal zelf een revue te maken. Want ook dat is zo leuk: dat je ‘m zelf kan schrijven en bedenken. Haye van der Heyden heeft allerlei materiaal, dat hij zelf geschreven heeft, in dit handboek opgenomen. Spotlight Musical Productions heeft de muziek verzorgd. Een cd met een aantal compleet uitgewerkte liedjes, maar ook geluidseffecten en een tune voor tussen de verschillende stukjes door. Dit alles kun je gebruiken of niet. Er zit van alles bij. Kijk zelf maar. Veel plezier!

Spotlight Musical Productions