Goudeerlijk!

Speelduur : 25 - 35 minuten

Goudeerlijk!

Het verhaal

In het dorpje Kronkelveen is iedereen in de weer om het jaarlijkse Kerstfeest op het plein te organiseren. De burgemeester heeft de leiding en staat strak van de zenuwen. Elk jaar gaat er namelijk wel iets mis! Zou het dit jaar wél goedkomen? Ferry, een vrolijke goudeerlijke jongen die pas nieuw is in het dorp, wil graag meedoen met organiseren. Hij wordt echter niet geaccepteerd door de andere kinderen op school. Dit komt omdat het populairste meisje van de school (Esmaralda) duidelijk laat merken dat ze hem niet mag. Als klapper op de vuurpijl haalt Esmaralda ook nog een nare streek met Ferry uit! Dan valt de avond. Ab Smeerlap en Drikus Draaikont slaan hun slag! Ze stelen alle kerstversiering, inclusief de gouden piek die bedoeld is voor de Kerstboom op het grote plein. De organisatie van het feest lijkt hierdoor op een fiasco uit te lopen. Hoe gaat dit nog goed komen? En welke goudeerlijke rol speelt Ferry hierin?

Extra's:

- Meezingversies van alle liedjes (YouTube).

Spotlight Musical Productions