Strafkamp 8

Rollen : 24

Strafkamp 8

Het verhaal

Strafoefeningen, extra corvee, een ijzige sfeer… Het kamp van groep 8 verloopt anders dan gedacht. Drie 80-jarigen – Bep, Bas en Bes – zwaaien de scepter en onderwerpen de kinderen aan een streng regime. Terug naar de waarden en normen van vroeger, is hun motto. Dat levert spannende en humoristische momenten op. Helemaal als twee kinderen kans zien zich aan de regels te onttrekken. Ze ontdekken een geheim dat Bep al vijftig jaar met zich meedraagt: de mysterieuze verdwijning van haar dochter Sofie.

Twee louche detectives, een overval, een échte detective, twee politieagenten en de onverwachte opkomst van een Mexicaanse vrouw zorgen voor een daverend en verrassend einde van Strafkamp 8!

Inclusief filmscript voor scholen die hun leerlingen willen laten schitteren op een gala-avond!

Kwintessens