Miezert Muis

Speelduur : 55 - 65 minuten

Miezert Muis

Het verhaal

De musical Miezert Muis is reeds op veel scholen met succes gespeeld. De uitvoerende groepen waren divers van samenstelling.

Het verhaal van Miezert Muis speelt zich voornamelijk af in het zwarte bomenbos. Miezert,die in het gewone bos woont , is verdwaald. Wanneer hij de grens oversteekt breekt er een gigantisch noodweer los. Maar zelfs dit afschrikmiddel, dat ongewenste bezoekers buiten het zwarte bomenbos moet houden, kan niet voorkomen dat de muis in het vreemde bos terecht komt. In dit bos wonen namelijk allemaal eigenaardige dieren zoals de Fantalon, de Spikkelspik, de harige Vlamas, de kromme Kroliaan, de Apekoolaap en vele anderen. De boswachterstweeling Henriques en Theodorus zijn gealarmeerd door het noodweer. Terwijl ze op zoek zijn naar de ongewenste bezoeker stuiten zij op de Apekoolaap, de burgemeester van het zware bomenbos.

Jingo