Moet je Daniël zien!

Speelduur : 60 - 76 minuten

Moet je Daniël zien!

Het verhaal

Moet je Daniël zien!: Bijbelse (afscheids)musical die zich afspeelt in de tijd van Daniël. Korte inhoud: De musical “Moet je Daniël zien!” gaat over Lisa, een meisje van elf jaar dat vaak gepest wordt. Ze hoopt dat het op haar volgende school beter gaat. Op een dag wordt Lisa wakker, maar niet in haar eigen bed of huis. Ze gaat op onderzoek uit en komt al snel tot de ontdekking dat ze in de tijd van Daniël wakker is geworden. Lisa ontmoet Daniël en gaat met hem mee. Ze komt terecht in een wereld van 2500 jaar geleden. Ze ziet Daniëls werk in het paleis, de wispelturige koning Nebukadnezar en ze maakt van dichtbij mee hoe Daniël steeds hogerop komt in de hofhouding van de koning. Maar Lisa weet nog steeds niet waarom ze deze tijdreis heeft gemaakt. Moet ze iets van Daniël leren? Of brengt omgaan met Daniël haar juist in gevaar?

“Moet je Daniël zien!” is een musical met veel zang en mogelijkheid voor dans. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een onvergetelijke musical op de planken te brengen. Deze musical is uitermate geschikt voor opvoeringen door (kinder)koren, voor de kindernevendienst, binnen de kerk of op de basisschool.

Liedjes: Musical “Moet je Daniël zien” heeft 13 liedjes en een aantal geluidseffecten. De liedjes worden samen gezongen en bij enkele liedjes zijn er solo’s.