Sta daar maar eens bij stil

Sta daar maar eens bij stil

Het verhaal

Sterretje, Sterretje
Een zeer eenvoudige spel voor de jongsten (3+). De kerststerren gaan extra helder stralen waardoor de mensen met hun drukke werkzaamheden stoppen en tijd maken om met elkaar Kerstmis te vieren. (16 rollen, 1 lied.)

Kerstboomfee(st)
Voor kinderen vanaf 5 jaar, gaat over ruzie. De kerstboomfeeën hebben alle kerstbomen mooi versierd. Het kerstfeest kan gevierd worden, of toch niet? Er zijn nog zoveel ruziënde mensen! Wat moeten zij daaraan doen? (11 rollen, 2 liedjes.)

Vrede op aarde
Voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit spel gaat over jaloezie en ruzie. Zal het lukken om de mensen van de vredesconferentie te overtuigen de vrede te handhaven? (14 rollen, 3 liedjes.)

In Het land van overvloed

Het spel voor de oudsten (9+), is een sprookje over de honger in de wereld. We maken kennis met Pancho, die uit een land komt waar altijd honger heerst. Zijn kerstwens is een simpel stukje brood. (24 rollen, 3 liedjes)

Benny Vreden