Terug naar zoekresulaten Opnieuw zoeken     Toevoegen aan uw Yurls pagina

met 2 stemmen

Producent: Jingo

Omschrijving:
De moeder van meester Adriaan is directrice van het bejaardencentrum 'Avondrood'. Een griepgolf heeft een groot deel van het personeel uitgeschakeld. Als laatste redmiddel vraagt de meester, namens zijn moeder, of er kinderen zijn die in de kerstvakantie als vrijwilliger willen helpen in het bejaardencentrum. En van de kinderen die zich aanmeldt is Annika. Zij is het 'buitenbeentje' van de klas. Ze kleedt zich anders, gedraagt zich anders, leest veel in bijzondere boeken en is hierdoor het mikpunt van veel pesterijtjes. In het bejaardencentrum maakt Annika kennis met de negenennegentig-jarige mevrouw van Dam. Zij is het 'buitenbeentje' van het bejaarden-centrum. Mevrouw van Dam houdt niet van breien, punniken of kaartspelletjes. Ze doet iedere ochtend fitness op de nieuwste popmuziek, draagt excentrieke kleding etc.

Er zijn nog geen recensies geschreven.
(Advertenties)